Hive Cafe

Use:

Organic cafe and wine bar

Client:

The Hive of Vyner St

Size:

116m2

Location:

Bethnal Green, London, UK

The Hive of Vyner St is a new East London café specialising in organic, vegan and raw food, cold-pressed juices and Italian wine. Like the café itself, the interior design was carried out with careful sourcing and minimal processing of natural materials. The focus of the space is a 9m long counter made from Pippy Oak planks from a single Suffolk tree. The bark edges have been left on the boards but turned inward and cast with concrete to form a unique pattern running down the centre of the counter.

The floors are a rough faced concrete coloured with a pigment made from Turmeric left over from the café’s juice production. Warm lighting and Birch faced cabinetry complete the design creating a space that celebrates the theatre of food production and enhances the sense of care and wellbeing that their food provides.

The Hive of Vyner St View more Workplaces
View more Back to Top